Irodatechnika

Irodatechnikai szervizháttér

  • telefaxok
  • nyomtatók
  • multifunkciós berendezések
  • másoló berendezések
  • komplex irodai rendszerek

Az általunk értékesített berendezések teljes körű helyszíni szervizfeladatainak ellátásán túlmenően, cégünk működésének kifejezett célja a telefax, nyomtató, multifunkciós és digitális berendezések üzemeltetői számára, teljes körű szerviz háttér biztosítása az ország egész területén.
Szervizünk mint márkaszerviz végzi munkáját, elsősorban kiszálló szervizszolgálatként, de telephelyünkön, mely egyúttal szervizközpontunk is, természetesen szerviz átvevő helyet is működtetünk

Szervizszolgálatunk üzemeltetése során célunk, hogy a hibák minél nagyobb hányadát a helyszínen hárítsuk el, hiszen így a berendezés meghibásodásából keletkező egyéb kellemetlenségek, valamint az esetleges állásidő minimálisra csökkenthető. Ha ez nem megvalósítható, az igények és lehetőségek figyelembe vételével díjmentesen cseregépet biztosítunk a javítás teljes idejére.

Munkánkat eseti megbízás alapján illetve átalánydíjas szerződés keretében végezzük, a felhasználói igényeknek megfelelően. A vevői igények felmérése és megismerése után, kidolgoztunk olyan szerződéses formákat, melyek keretében előre tervezhető költségek ismeretében, maximális üzembiztonság és kiváló minőség mellett használhatják szerződéses ügyfeleink berendezéseiket.

 gombsor mutatása...
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Contact us
gombsor elrejtése...

. © AD Rendszerház Kft. Minden jog fenntartva! Informatika és irodatechnika PROFIKTÓL! Keresőoptimalizálás,SEO: seomegoldasok.hu Tervezte: BG-web

Kapcsolat...
kezdőlap