Szolgáltatások

Látogassa meg az erre a témára külön létrehozott WEBlapunkat
a www.masolo-berles.hu címen!

Irodatechnikai berendezések

  • telefaxok,
  • nyomtatók,
  • multifunkciós berendezések
  • másoló berendezések
  • szkennerek
  • komplex irodai rendszerek

szervizelés:
Az általunk értékesített berendezések teljes körű helyszíni szervizfeladatainak ellátásán túlmenően, cégünk működésének kifejezett célja a telefax, nyomtató, multifunkciós és digitális berendezések üzemeltetői számára, teljes körű szerviz háttér biztosítása az ország egész területén.

Szervizünk mint márkaszerviz végzi munkáját, elsősorban kiszálló szervizszolgálatként, de telephelyünkön, mely egyúttal szervizközpontunk is, természetesen átvevő helyet is működtetünk

Szervizszolgálatunk üzemeltetése során célunk, hogy a hibák minél nagyobb hányadát a helyszínen hárítsuk el, hiszen így a berendezés meghibásodásából keletkező egyéb kellemetlenségek, járulékos költségek, valamint az esetleges állásidő minimálisra csökkenthető.
Ha ez nem megvalósítható, az igények és lehetőségek figyelembe vételével díjmentesen cseregépet biztosítunk a javítás teljes idejére.

Munkánkat eseti megbízás alapján illetve átalánydíjas szerződés keretében végezzük, a felhasználói igényeknek megfelelően.
A vevői igények felmérése és megismerése után, kidolgoztunk olyan szerződéses formákat, melyek keretében előre tervezhető költségek ismeretében, maximális üzembiztonság és kiváló minőség mellett használhatják szerződéses ügyfeleink berendezéseiket.

értékesítés:
Canon, Epson, Hp, Panasonic márkák termékeinek teljes körű forgalmazása.
Ezen túlmenően, jó minőségű, általunk műszakilag teljes körűen bevizsgált használt berendezéseket is forgalmazunk, garanciával.

bérbe adás, lízing:
Új, de igény esetén kifogástalan műszaki állapotú használt berendezéseket adunk bérbe, hosszabb (akár több év), vagy rövidebb (néhány nap, néhány hét) időre, teljes körű garanciával, rendkívül kedvező feltételekkel.

Természetesen új berendezések esetében lehetőség van banki lízing konstrukció igénybe vételére is.

teljes körű kellék ellátás:
Az általunk szervizelt és értékesített berendezésekhez teljes körű kellékanyag ellátást biztosítunk, házhoz szállítással, kedvező feltételekkel. Szerződéses partnereink számára extra kedvezményekkel.
Elsősorban gyári kellékeket forgalmazunk, de sokéves tapasztalatunk révén megfelelő minőségű alternatív megoldást is tudunk kínálni az ezt igénylő Ügyfeleink számára.

Látogassa meg az erre a témára külön létrehozott WEBlapunkat
a www.masolo-berles.hu címen!gombsor mutatása...
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Contact us
gombsor elrejtése...

. © AD Rendszerház Kft. Minden jog fenntartva! Informatika és irodatechnika PROFIKTÓL! Keresőoptimalizálás,SEO: seomegoldasok.hu Tervezte: BG-web

Kapcsolat...
kezdőlap