Cégünkről

Cégünk, az AD Rendszerház Kft. 2000-ben alakult (Fax Szerviz Kft. néven), de az ezt megelőző vállalkozás révén társaságunk már 1993 óta foglalkozik irodatechnikai berendezések, telefaxok nyomtatók és fénymásológépek szervizelésével, értékesítésével, valamint telefon rendszerek kiépítésével és üzemeltetésével.

Az idő és a technika előre haladásával egyre inkább eltolódott tevékenységünk a multifunkciós berendezések és az ezek használatához nélkülözhetetlenné váló számítógépek és azok hálózatának irányába.

A számítástechnika egyre jobban beépült mindennapi munkánkba, az irodatechnikai eszközök elválaszthatatlan részévé váltak a számítógépek, így tovább kellett nyissunk a számítástechnika irányába.

2007-ben létrehoztuk IT üzletágunkat.

Nagyon hamar látszott, hogy az az igen komoly ráfordítás és áldozat, amit az üzletág beindítása során eszközöltünk, mindenképpen kívánatos és célravezető volt.

Sajnos az időközben kialakuló, majd elhatalmasodó Gazdasági Válság, melynek rémképe terveinkben egyáltalán nem szerepelt, elérte Ügyfeleinket és ezáltal bennünket is jelentős mértékben érintett.

Ez az időszak igen nehéz kihívásokkal állított szembe bennünket, de a kitartó munkánk, Ügyfélorientált eseményekhez állásunk igazolta, hogy változatlanul szükség van munkánkra.

A felmerülő nehézségek bár kényszerű, de jó csiszolóanyagnak bizonyultak. Belső felépítésünk, belső-külső kollegiális kapcsolataink sokat erősödtek, megtisztultak, aminek eredményeként megerősödve tudtunk talpra állni, hogy még hatékonyabban tudjuk ellátni az Ügyfeleink által ránk bízott feladatokat.

Jelenleg az irodatechnika és az információ technológia teljes termék palettáját kínáljuk Ügyfeleink számára az ezen eszközökhöz kapcsolódó értékesítési, telepítési és teljes körű szerviz valamint háttér-támogatási szolgáltatással.
Ehhez szervesen illeszkedő tevékenységünk a telefonközpontok, Internet alapú telefonrendszerek, telefonok, komplett rendszerek értékesítése, telepítése, felügyelete, régi rendszerek korszerűsítése.

Értékesítési és szerviztevékenységünket az ország egész területén végezzük.
Szerviztevékenységünk során a gyári előírásoknak megfelelő, a lehető legnagyobb üzembiztonságot biztosító javítási és karbantartási munkák csak egy komplex, erre a célra kifejlesztett számítógépes irányító-nyilvántartó rendszer segítségével és megfelelően képzett, a technikai fejlődést folyamatosan nyomon követő kollégák munkája révén valósíthatunk meg.
Munkatársaink folyamatos magas színvonalú technikai felkészültségét rendkívül jelentős szellemi, anyagi és időbeni ráfordítással biztosítjuk.
A humán erőforrások biztosításán túlmenően feladataink szakszerű ellátásához átgondoltan szervezett, nagy értékű alkatrész, kellékanyag és berendezés raktárkészlettel rendelkezünk annak érdekében, hogy jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink számára valóban európai színvonalú szolgáltatást nyújthassunk.

Valamennyi általunk nyújtott szolgáltatás tervezése és megvalósítása során elsődleges célunk Ügyfeleink elégedettségének kivívása, hosszú távú, tartós üzleti kapcsolat kialakítása, kedvező árú, kiemelkedő szolgáltatási színvonal révén.

Összegzés
Cégünk komplex megoldást tud nyújtani informatikai rendszerük mellett a telefax berendezéseik, nyomtatóik és fénymásológépeik, multifunkciós eszközeik, valamint telefonrendszerük szervizfeladatainak ellátásával, új berendezések beszerzésével üzemeltetésével kapcsolatosan.
Ügyfélorientált gondolkodásmódunkkal irányított tevékenységünket reméljük Ön is egyre szélesebb körben veszi igénybe, és hasznos, háttérben tevékenykedő “kollégáik” lehetünk annak érdekében, hogy berendezéseik folyamatosan felügyelt műszaki állapotának köszönhetően zökkenőmentesen végezhessék munkájukat, a “technika ördöge” a legváratlanabb és fontos pillanatokban ne befolyásolhassa hátrányosan üzleti sikereiket.gombsor mutatása...
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Contact us
gombsor elrejtése...

. © AD Rendszerház Kft. Minden jog fenntartva! Informatika és irodatechnika PROFIKTÓL! Keresőoptimalizálás,SEO: seomegoldasok.hu Tervezte: BG-web

Kapcsolat...
kezdőlap