Szerviz

Az általunk értékesített berendezések esetében, azok teljes körű szervizfeladatainak helyszíni ellátásán túlmenően, cégünk működésének kifejezett célja ügyfeleink számára teljes körű szerviz háttér biztosítása az ország egész területén.

Szervizünk, mint márkaszerviz végzi munkáját, elsősorban kiszálló szervizszolgálatként, de telephelyünkön, mely egyúttal szervizközpontunk is, természetesen szerviz átvevő helyet is működtetünk
Szervizszolgálatunk üzemeltetése során célunk, hogy a hibák minél nagyobb hányadát a helyszínen hárítsuk el, hiszen így a berendezés meghibásodásából keletkező egyéb kellemetlenségek, valamint az esetleges állásidő minimálisra csökkenthető.

Ha ez nem megvalósítható, az igények és lehetőségek figyelembe vételével díjmentesen cseregépet biztosítunk a javítás teljes idejére.
Munkánkat eseti megbízás alapján illetve átalánydíjas szerződés keretében végezzük, a felhasználói igényeknek megfelelően.
A vevői igények felmérése és megismerése után, kidolgoztunk olyan szerződéses formákat, melyek keretében előre tervezhető költségek ismeretében, maximális üzembiztonság és kiváló minőség mellett használhatják szerződéses ügyfeleink berendezéseiket.

Kiemelkedően fontosnak tartjuk szervizszolgálatunk ellátása során a szakszerű, udvarias munkavégzésen túl, a megbízhatóságot, pontosságot és precizitást. Munkánkat az általunk képviselt márkák műszaki felügyelete és támogatása mellett végezzük.
Szerviztevékenységünk része a teljes körű kellékanyag és egyéb háttéranyag biztosítása ügyfeleink részére.
Nagy hangsúlyt fektetünk szerviztevékenységünk korszerűségének folyamatos fenntartására, szakembereink naprakész ismeretekkel való felvértezésére.
Mindezek mellett, az ügyfeleink elégedettségének ismerete is nagyon fontos számunkra, hisz annak hiányában minden egyéb erőfeszítésünk hiábavaló. Ügyfeleink információi, visszajelzései, igényei szerint folyamatosan igazítjuk munkánkat a Vevői Igényekhez.

Szakembereinknek köszönhetően az alábbi szolgáltatásokat tudjuk folyamatosan nyújtani ügyfeleinknek:

– számítógépek konfigurálása, szoftver telepítése,
– helyszíni üzembe helyezés, konfigurálás, központi menedzsment környezet kiterjesztése telepítésvezetés,
– alkalmazói/felhasználói HW/SW paraméterek beállítása, programozása,
– teljes rendszerszintű támogatás,
– emelt szintű szervizszolgáltatások,
– számítógép karbantartás,
– rendszer felügyeleti szolgáltatások,
– helyszíni rendszerüzemeltetés,
– informatikai költöztetés (szerverszobák, PC-k stb. költöztetéssel)
– képfeldolgozó eszközök és nyomtatók és egyéb perifériák javítása
– megelőző, tervszerű karbantartás
– rendszerhangolás
– analóg, ISDN, GSM és Internet alapú telefonrendszerek kiépítése, közösítése, felügyelete, javítása, bõvítése
– eseti és átalánydíjas szerviz és üzemeltetési feladatok ellátása
– informatikai rendszerek költöztetése
– számítógépterem kialakítása

FEJLETT SZERVIZPROGRAM

A szakszerű és tervezett, gyári előírásoknak megfelelő, a lehető legnagyobb üzembiztonságot biztosító javítási és karbantartási munkák csak egy komplex, erre a célra kifejlesztett számítógépes irányító-nyilvántartó rendszer segítségével és megfelelően képzett, a technikai fejlődést folyamatosan nyomon követő kollégák munkája révén valósítható meg.
A működési igényeinkhez kifejlesztett, komplex munkairányító és nyilvántartó rendszerrel rendelkezünk, mely teljes mértékben garantálja, hogy minden bejelentet és esedékessé vált szervizmunkát elvégezzünk, nyomon kövessünk, munkatársaink tevékenységét felügyeljük, kontrolláljuk.gombsor mutatása...
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Contact us
gombsor elrejtése...

. © AD Rendszerház Kft. Minden jog fenntartva! Informatika és irodatechnika PROFIKTÓL! Keresőoptimalizálás,SEO: seomegoldasok.hu Tervezte: BG-web

Kapcsolat...
kezdőlap