Szolgáltatásaink

Számítástechnikai- és Irodatechnikai berendezések értékesítése:
Ügyfeleinket, az általunk képviselt piacvezető márkák termékeivel szolgáljuk ki.
Meggyőződésünk, hogy az általunk képviselt világszínvonalú termékek, (Hewlett- Packard-COMPAQ, IBM, DELL, Fujitsu Siemens, Microsoft, Canon, Panasonic, Xerox, Siemens, APC-SMART, EATON/MGE… stb.) és a termékekhez kapcsolódó magas színvonalú szolgáltatások hosszútávon képesek maradéktalanul kielégíteni az Önök által támasztott informatikai és irodatechnikai igényeket.
Cégünk képzett szakemberei otthonosan mozognak az információ-technológiai rendszerekkel kapcsolatos valamennyi szolgáltatás területén.
Az általunk forgalmazott eszközök kizárólag hivatalos magyarországi forgalmazótól kerülnek beszerzésre, melyek után valamennyi adó- és járulék illetve egyéb kötelezettség megfizetésre kerül.

Ezen berendezések kivétel nélkül rendelkeznek mind garanciális, mind azon túli alkatrész és szerviz háttérrel.

Szerviz szolgálat:

Az általunk értékesített berendezések esetében, azok teljes körű szervizfeladatainak helyszíni ellátásán túlmenően, cégünk működésének kifejezett célja Ügyfeleink számára korszerű szerviz háttér és szolgálat biztosítása az ország egész területén.
Szervizünk, mint márkaszerviz végzi munkáját, elsősorban kiszálló szervizszolgálatként, de telephelyünkön, mely egyúttal szervizközpontunk is, természetesen szerviz átvevő helyet is működtetünk.

Szakembereinknek köszönhetően az alábbi szolgáltatásokat tudjuk folyamatosan nyújtani Ügyfeleinknek:
– számítógép (asztali, hordozható) karbantartás, javítás,

– számítógépek konfigurálása, szoftver telepítése,
– másológépek, nyomtatók, multifunkciós eszközök és egyéb perifériák karbantartása, javítása,
– telefaxok, telefonok, telefonközpontok javítása, karbantartása,

– megelőző, tervszerű karbantartás

Kellék értékesítés:
Teljes körű kellékanyag ellátást biztosítunk, házhozszállítással, kedvező feltételekkel, szerződéses partnereink számára extra kedvezményekkel.

Elsősorban gyári kellékeket forgalmazunk, de sokéves tapasztalatunk révén megfelelő minőségű alternatív megoldást is tudunk kínálni az ezt igénylő Ügyfeleink számára, anélkül, hogy a kedvezőbb ár minőségromlással, vagy más kompromisszumok elfogadásával járna.

Rendszerfelügyelet:
Meglévő, vagy kialakításra kerülő informatikai rendszer folyamatos üzemeltetése, felügyelete és az ezzel kapcsolatos információk és történések dokumentálása.

Fő feladatunk a váratlan üzemzavar előfordulási lehetőségének minimalizálása, előállása esetén a szerződésnek megfelelő időn (SLA (Service Level Agreement) szint) belüli megoldása, a felmerülő Felhasználói igények kielégítése, a lehető legoptimálisabb informatikai működés biztosítása.

Rendszerfelügyeleti munkánk révén folyamatos előrejelzést tudunk nyújtani hálózatának, számítógépparkjának, rendszerének, irodatechnikai eszközeinek az állapotáról, esetleges továbbfejlesztések, korszerűsítések szükségességéről, az ezekhez kapcsolódó döntések meghozatalához szükséges műszaki információkat biztosítjuk.

Rendszerintegráció
Cégünk a termékek és a szolgáltatások széles palettáját kínálja a vállalati ügyfelek számára.

Az adott Vállalatnál felmerülő informatikai igények kezelésekor mindig arra törekszünk, hogy költséghatékony, átlátható, komplex, homogén megoldásra tegyünk ajánlatot, illetve gazdaságosan és optimális időtávlatban működtethető megoldást szállítsunk.

Szolgáltatási területünk komplex megoldásokat kínál, a tervezéstől kezdve a tanácsadáson és vállalati folyamatszervezésen át egészen az implementációig.
Infrastruktúratervezés és kivitelezés Windows, UNIX, Linux szerverek, tároló- és mentőrendszerek kialakítása.

Informatikai védelmi rendszerek, rendszermenedzsment, távfelügyelet megvalósítása.

IT audit:
Az audit során elkészített dokumentáció teljes körűen tartalmazza az informatikai területen alkalmazott hardver és szoftver eszközök felmérését, azok hálózatba történő kapcsolódásait, a működési környezetet, illetve az ezzel összefüggésben lévő informatikai folyamatokat, azok biztonságos üzemeltetéséhez szükséges feltételeket.

IT Audit elemei

 • A felmérési feladat célja, struktúrája, módszere
 • Hardver leltár (kiszolgálók, szerverek, asztali számítógépek, processzor teljesítmények stb.)
 • Alkalmazás, szoftver leltár (operációs rendszer, szoftver listák)
 • Hálózati felmérés (eszközök, topológia, protokoll)
 • Irodatechnikai környezet

Eszköz bérbe adása, egyéb pénzügyi megoldások:
Új, de igény esetén kifogástalan műszaki állapotú használt berendezéseket adunk bérbe, hosszabb (akár több év), vagy rövidebb (néhány nap, néhány hét) időre, teljes körű garanciával, rendkívül kedvező feltételekkel.

Természetesen lehetőség van banki pénzügyi konstrukció igénybe vételére is.

ERP rendszerek
Vállalatirányítási integrált információs rendszerek (ERP- Enterprise Resource Planning) képviselete, értékesítése:

 • APOLLÓ Integrált ügyviteli szoftver rendszer – magyar fejlesztésû rendszer
 • SAP vállalatirányítási rendszer.
 • MaXoft – Wizuál Bér Humánügyviteli rendszer (bér-munkaügy, táppénz, humánerõforrás-gazdálkodás) – magyar fejlesztésû rendszer

A fenti rendszerekhez az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk

 • tanácsadás
 • folyamatos rendszerfelügyelet
 • egyedi modul, programfejlesztés
 • a rendszerek bevezetési tanácsadása

Egyedi szoftverfejlesztés, honlapkészítés:
Egyedi szoftverfejlesztés tevékenység alatt teljesen új megoldás létrehozását, vagy egy meglévő, ismert rendszer adott rendszerhez, feladathoz, egyedi igényekhez történő alakítását értjük.

Az egyedi fejlesztést megelőzi a helyzet felmérés, hogy a Megrendelő igényeit a legpontosabban lehessen feltérképezni. A felmérés alapján ajánlatot készítünk, mely tartalmazza az elkészítés, a beüzemelés, betanítás és nyomkövetés költségét.

A honlap készítést megelőzi a helyzet felmérés, hogy a Megrendelő igényeit a legpontosabban lehessen feltérképezni.

A felmérés alapján ajánlatot készítünk, mely tartalmazza az elkészítés, a beüzemelés, betanítás és nyomkövetés költségét.
• Egyszerű és adatbázissal ellátott honlapkészítés.
• Weboldal tartalmának felhasználó által történő szerkesztése
• Menü rendszer kialakítása
• Meglévő honlap módosításagombsor mutatása...
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Contact us
gombsor elrejtése...

. © AD Rendszerház Kft. Minden jog fenntartva! Informatika és irodatechnika PROFIKTÓL! Keresőoptimalizálás,SEO: seomegoldasok.hu Tervezte: BG-web

Kapcsolat...
kezdőlap